Værd at vide om shelters

Hvem kan sove i shelter?

Et byg selv shelter fra Lolland Savværk er et lille hyggeligt projekt for hele familien. For fra vores savværk får du et shelter med tegning, hvor hele familien kan hygge sig med at bygge et shelter. Lad børnene give en hånd med at lave byg selv shelteret fra Lolland Savværk - for i skal jo også alle sove i jeres nye byg selv shelter. At sove ude i stjernernes skær er en stor oplevelse for hele familien.

 

Hvad skal man have med på sheltertur? Pakkeliste til sheltertur

Det er lidt svært at besvare netop det spørgsmål, for nogle vil gerne have en primitiv overnatning i deres nye byg selv shelter, og andre vil gerne have lidt mere luksus. Så vi har kunder, som overnatter i deres shelter på et tyndt liggeunderlag og andre foretrækker en overnatning på en tyk boksmadras. Men når vi selv overnatter i vores byg selv shelter medfølger der liggeunderlag, lun sovepose, tandbørste, snobrødsdej, en kniv og en lommelygte. Uanset hvad man vælger, så kan man ikke beskrive hvor dejligt det er med en overnatning i det fri- man kan blive helt afhængig af det.

 

Placering af shelter

Når du modtager et byg selv shelter fra Lolland Savværk får du et shelter med tegning, vi mener faktisk, de fleste kan bygge et shelter. Vi anbefaler, at du vender shelteret mod syd eller øst og mod den bedste udsigt i din have, for har du brugt timer på at bygge et byg selv shelter fra Lolland Savværk, så skal det også nydes til fulde.

 

Kan man overnatte i sit byg selv shelter om vinteren? 

Det korte svar er ja! For der findes næsten ikke noget bedre end en overnatning i den skønne natur med bålet tændt. Mange afholder sig fra at overnatte i deres byg selv shelter om vinteren, fordi de tror, de ikke kan holde på varmen. Men vores byg selv shelter er faktisk konstrueret sådan, at det føles lunt at overnatte der selv i frostvejr og lidt blæsevejr. Det er gjort ved at hæve gulvet over terræn og ikke lade bagbeklædningen gå helt op til taget på bagsiden, hvilket medvirker til at der ikke skabes turbulens inde i shelteret, mens man overnatter der.

 

Hvad er prisen for et byg selv shelter?

Byg selv shelters koster fra 5.995,00 DKK. Uanset om du vælger et billigt shelter eller en af de dyrere luksusmodeller, kan du være sikker på at selvbyg shelters fra Lolland Savværk er af god kvalitet. Prisen på et byg selv shelter afhænger bl.a. af størrelsen på shelteret, så husk at undersøge dine behov for størrelse af byg selv shelter (tænk over hvor mange der skal sove i shelteret, og hvor meget plads du har), før du vælger mellem vores modeller.

 

Stemningsbilleder fra Shelter Falster